![]() |
|
|
#1 |
|
Yozgat çayiralan Evciler Kasabasi Da Bir Alevi Koyudur 4 Koydur Evciler Cumhuriyet Mah.egemenlik Mah Gülderesi Mah Gültepe Mah Olarak 4 E Ayrilmistir Ama Bu 4 Köyün Hepside Alevidir... Bu mesaj en son " 22-09-2006 " tarihinde saat 02:36 AM itibariyle gokmen ulusoy tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Peyikçi
|
can Malatya civarından versek olmaz mı ![]() [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]нiç ßiя$єy diyєη ßiя ¢üмlєηiη, oятαsıηa тєяк єdilмi$ ßiя кєliмєyiм…"Özηєsiz, zαмαηsız, zαяƒsız, мєктupsuz, αdяєssiz..!":cool:[/SIZE][/FONT][/CENTER][/B] |
|
|
|
|
|
#3 |
Can
|
olur neden olmasın malatyada olur can canın sag olsun... [SIZE="6"][COLOR="Blue"]M€D€T ÿÃ ÃLİ[/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
|
|
#4 |
Sakkacı
|
forum erzincan ,sivas,ve malatya kaynıyo valla. yozgatlı bulursan ne mutlu sana ben üç tane gümüşhaneli buldum şimdiye kadar.umarım sende yozgatlı bulursun![]() [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][I][B][COLOR="Indigo"] Ah!Mümkün olsa savaştan barış barıştan insan yapardım acıdan sevinç sevinçten umut umuttan dostluk yapardım kurşun yerine çocuklara her sabah şiir atardım [U]Nuri CAN[/U][/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT] |
|
|
|
|
|
#5 |
Can
|
insallah buluruz can ne mutlu sıze sız bulmussunuz ama ben bulamadım neyse cıkar elbet bı yozgatlı [SIZE="6"][COLOR="Blue"]M€D€T ÿÃ ÃLİ[/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
|
|
#6 |
Sakkacı
|
Gökmen Can, Yozgatlı değilim ama, Yozgat'ta beş yıl yaşadım. Kayseri'den de festivallerinize geldik bir kaç sefer eskiden köy, şimdi belediyelik olan o güzel mekanınıza.Ekmeğinizi yedik, çayınızı içtik.Varolun.Kabul edersen, yalnız değilsin.Biz de sayılırız her halde artık?Ne dersin? Hiç seni yalnız bırakır mıyız? Kimse yalnız değildir.Yalnızlık Allah'a mahsustur. Seyhan Can, senin oraya da gelmiş ve 3 yıl yaşamışlığım var.Oraları da kısmen biliriz canım.Zaten bir mesaj da size yazmıştım. O kadar üzülmeyin.Hepimiz bir yerden birbirimizle birlikteyiz mutlaka. [COLOR="Red"][SIZE="4"]Halaçoğlu; etnik bölmenin çabasında idi.Hedefine de ulaşmış![/SIZE][/COLOR] [B]1-Etnik köken farklılaştırması, 2-Etnik olarak, Ermenilerle karşı karşıya getirme, 3-Bu iki adımla birlikte bizi, ***-tikko terör örgütleri tabanı deyip, kardeş kanının suçlusu gösteriyorlar.[/B] [COLOR="Blue"][SIZE="4"]Biz de, bölücülük suçlamasını görmezlikten gelmiş, Türk Kürt kavgasındayız![/SIZE][/COLOR] |
|
|
|
|
|
#7 |
Can
|
gel can seni kırıkkaleye transfer edelim [INDENT][SIZE=6][COLOR=red][B]yaşasın tam bağımsız türkiye[/B][/COLOR][/SIZE][/INDENT] |
|
|
|
|
|
#8 | |
Can
|
Alıntı:
[SIZE="6"][COLOR="Blue"]M€D€T ÿÃ ÃLİ[/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
|
|
|
#9 |
Can
|
saol can zaten benım bır yarımda kırık kaleden neden olmasın [SIZE="6"][COLOR="Blue"]M€D€T ÿÃ ÃLİ[/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
|
|
#10 |
Peyikçi
|
Sevgili Gökmen kardesim ben Yozgat ( Dagyenicesi köyü ) liyim..Ayrica Yozgat Alevi köyleri ile ilgili arastirmam var..Bu konuyu degerlendirip yazacagim.. sevgilerimle.. |
|
|
|
![]() |
| Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|